Untuk Sumbangan No. Akaun Bank Islam : 130-260-1004-2403

Thursday, 1 March 2012

XPDC MOTORSIKAL TEAM SYM SINGGAH DI SKJ

Team XPDC SYM sebanyak 50 buah motorsikal dan 60 orang peserta dengan di iringi pihak keselamatan berkereta dan bermotorsikal kuasa tinggi selamat sampai di SKJ sewaktu solat zohor. Alhamdulillah. Team ini dalam rangka jelajah pantai timur. Bermula dari Kuala Lumpur jam 9 pagi. Mereka seterusnya akan ke Rusila bertemu Tuan Guru Presiden Pas dan dijangkakan akan ke Kelantan untuk bertemu dengan Tuan Guru Dato Nik Aziz. Mereka ini terdiri daripada Ahli Pas, Ahli Keadilan, Ahli UMNO, NGO dan Team Keselamatan bergerak atas nama SYM.


Semua makanan tengahari di sponsor oleh Keadilan Kemaman.
Agak-agaknya apa yang diperkatakan oleh saudara kita kepada wakil Sinar Harian.Pemberita Sinar Harian sedang menemubual wakil tempat persinggahan (kemaman) 

Jam 2.30 petang... bye jumpa lagi. Terima kasih kerana memilik Surau Batu 2, Kampung Jaya tempat persingahan point pertama. Kita mengharapkan agar ada lagi team-team seperti ini memilih SKJ sebagai tempat untuk persingahan dan menunaikan solat bersama jemaah. Terima kasih juga kepada AJK SKJ yang datang walaupun program dibuat secara mengejut.

No comments:

Post a Comment